Новинки, акції, знижки, поради фахівців

Унітази, біде та комлекти унітаз з біде польського бренду Rea

Унітази, біде та комлекти унітаз з біде польського бренду Rea

Унітази з біде – інноваційне рішення, яке виправдає себе навіть у невеликих ванних кімнатах.Біде не є новинкою на ринку, і в багатьох країнах це стандартне обладнання для кожної ванної кімнати. Воно використовується для підтримки гігієни інтимних зон після використання туалету для запобігання неприємних хвороб. Інновація, однак, полягає в тому, щоб об’єднати унітаз з біде, тому вам не потрібно вст..

09.09.2021
0
590
Ванни та душові шторки Rea, Польща

Ванни та душові шторки Rea, Польща

Власники невеликих ванних кімнат часто змушені приймати рішення про встановлення ванни або душової кабіни. Обидва рішення мають свої переваги, тому вибір зовсім не простий. Крім того, перешкодою можуть бути індивідуальні переваги домочадців, де одні вважають за краще приймати швидкий душ, а інші люблять блаженно відпочивати в ванні. В цьому випадку компромісом може виявитися функціональний варіант..

07.09.2021
0
774
Душові двері Rea, Польща  – створіть своє власне планування

Душові двері Rea, Польща – створіть своє власне планування

Простір для душу може бути виділений кількома способами. Одним з них є душові двері, що є альтернативою традиційним душовим кабінам. Це ідеальне рішення для установки піддону в порожнині. Також вони можуть використовуватися з лінійним зливом, втопленим в підлогу, створюючи дуже зручне у використанні, сучасне планування ванної кімнати. Душові двері бувають різних стандартних розмірів (80, 90,1..

05.09.2021
0
570
Душові кабіни Rea, Польща

Душові кабіни Rea, Польща

Окремий душ частіше з’являється в ванних кімнатах, як заміна традиційної ванни, так і поруч з нею. Це рішення дозволяє швидко і комфортно приймати душ в будь-який час.Сучасні душові кабіни не тільки зручні у використанні і практичні, але і дуже стильні. Вони чудово вписуються в сучасний дизайн ванної кімнати. Серед різноманітних моделей можна легко вибрати відповідну для будь-якого простору, оптим..

05.09.2021
0
628
Накладні умивальники на стільницю Rea, Польща

Накладні умивальники на стільницю Rea, Польща

Новинка нашого інтернет-магазину - польські умивальники Rea.Накладний умивальник - це стильно, просто і багатофункціонально. Навіть найвибагливіший замовник зупинить на ній свій вибір.У чому перевага такого продукту? Їх багато:- багатство форм, дизайнів і кольорів. Така раковина стане справжньою родзинкою ванної кімнати;- проста установка, з якою впорається навіть людина, що не володіє професійним..

01.06.2021
0
763