Душові кабіни Rea, Польща

  • Душові кабіни Rea, Польща

Окремий душ частіше з’являється в ванних кімнатах, як заміна традиційної ванни, так і поруч з нею. Це рішення дозволяє швидко і комфортно приймати душ в будь-який час.

Сучасні душові кабіни не тільки зручні у використанні і практичні, але і дуже стильні. Вони чудово вписуються в сучасний дизайн ванної кімнати.

Серед різноманітних моделей можна легко вибрати відповідну для будь-якого простору, оптимальну не тільки за розміром або формою, але й за зовнішнім виглядом, душову кабіну.

В асортименті сантехніки Rea доступні як стандартні, так і менш типові форми і розміри душових кабін.

- У невеликих ванних кімнатах відмінно підійде душова кабіна 80×80 см. Напівкругла форма дозволить в цьому випадку заощадити ще більше місця.

- Дещо більша душова кабіна 90×90 забезпечує більше комфорту, а завдяки рішенням, що використовують складні стінки, вона може бути надзвичайно функціональною.

- Все більш поширеним вибором є прямокутні моделі, які відмінно виглядають в сучасних інтер'єрах, забезпечуючи при цьому більше місця під час прийому душу. Таке рішення забезпечує широкі можливості вибору розмірів, наприклад, 80×90, 80×100 або навіть 120×90 см.

Надзвичайно популярними стають також душові насадки типу walk-in, тобто позбавлені піддону, що використовують сток, втоплений в підлогу (наприклад, лінійний). Це рішення надзвичайно естетичне і практичне. Крім того, завдяки стінкам walk-in ви можете практично довільно формувати простір, створюючи душ своєї мрії самостійно.

В асортименті сантехніки Rea представлений ряд рішень, що відповідають різним очікуванням і потребам клієнтів. Кожна наша душова кабіна створена для максимальної довговічності, надійності і функціональності, а також привабливого, відповідно до сучасних тенденцій, дизайну.

05.09.2021 21:57:48
0
663