Унітази, біде та комлекти унітаз з біде польського бренду Rea

  • Унітази, біде та комлекти унітаз з біде польського бренду Rea

Унітази з біде – інноваційне рішення, яке виправдає себе навіть у невеликих ванних кімнатах.

Біде не є новинкою на ринку, і в багатьох країнах це стандартне обладнання для кожної ванної кімнати. Воно використовується для підтримки гігієни інтимних зон після використання туалету для запобігання неприємних хвороб. Інновація, однак, полягає в тому, щоб об’єднати унітаз з біде, тому вам не потрібно встановлювати два пристрої. Таке рішення впливає не тільки на поліпшення комфорту користування туалетом, але і обмежує використання паперу, що відповідає принципам екологічного способу життя.

Серед інших переваг, що характеризують унітаз з біде, можна згадати:

- сучасний дизайн,

- компактний розмір,

- функціональність,

- турбота про гігієну інтимних зон,

- зручність,

- легкість підтримання чистоти в туалеті.

Це рішення для ванних кімнат з невеликим метражем, тому що біде і унітаз утворюють один санвузол. Тому вам не потрібно встановлювати окремі пристрої і підключати їх до каналізації, що часто пов’язано з необхідністю капітального ремонту.

Набір біде і унітаз – це поєднання зручності і функціональності.

В асортименті магазину є сантехніка різного типу конструкції і стилю. Залежно від ваших індивідуальних потреб, ви можете купити окремий комплект, який містить біде + унітаз. Цей варіант підійде, коли у вас є великий простір для ванної кімнати.

В інших випадках ми рекомендуємо компактний набір біде з унітазом, який складається в один пристрій.

Ми пропонуємо сантехніку, виготовлену з високоякісних матеріалів, доступну в стоячих і підвісних варіантах. В нас ви також отримаєте стійку для унітаза з повним обладнанням для підключення унітаза з біде. 

09.09.2021 16:38:40
0
588